Nutriční hodnoty (Povidlová buchta kynutá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 059 kJ / 5 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 124,00 g |
Tuky | 135,40 g |
– nasycené | 68,74 g |
– nenasycené | 54,46 g |
–– mononenasycené | 39,38 g |
–– polynenasycené | 15,08 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 959,08 g |
– cukry | 276,50 g |
––– laktóza | 25,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
200 g 200 g cukr krupice | Cukr bílý | 200 g |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
60 g 60 g droždí | Droždí pekařské lisované | 60 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
asi 650-700 g asi 650-700 g povidel | Povidla | 675 g |
olej na vymazání pekáče a buchet | Olej řepkový |