Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlová buchta kynutá)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 059 kJ /
5 750 kcal
Bílkoviny156,42 g
– z toho živočišné bílkoviny32,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny124,00 g
Tuky135,40 g
– nasycené68,74 g
– nenasycené54,46 g
–– mononenasycené39,38 g
–– polynenasycené15,08 g
––– omega 31,44 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 275 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy959,08 g
– cukry276,50 g
––– laktóza25,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
200 g 200 g cukr krupice Cukr bílý 200 g
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
60 g 60 g droždí Droždí pekařské lisované 60 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
asi 650-700 g asi 650-700 g povidel Povidla 675 g
olej na vymazání pekáče a buchet Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.