Nutriční hodnoty (Kuřecí na šalotce a povidlech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 91,73 g |
– nasycené | 43,43 g |
– nenasycené | 46,26 g |
–– mononenasycené | 38,73 g |
–– polynenasycené | 7,53 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 0,43 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
hrst hrst šalotek | Šalotka čerstvá | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
3 3 polévkové lžíce švestkových povidel | Povidla | |
2 2 polévkové lžíce octa basamico | Ocet lihový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
cca 100 ml 100 ml velmi silného vývaru nebo kvalitní gelový bujón | Vývar hovězí | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |