Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na šalotce a povidlech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 261 kJ /
1 496 kcal
Bílkoviny167,27 g
– z toho živočišné bílkoviny167,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky91,73 g
– nasycené43,43 g
– nenasycené46,26 g
–– mononenasycené38,73 g
–– polynenasycené7,53 g
––– omega 31,46 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,98 g
Sacharidy0,43 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
hrst hrst šalotek Šalotka čerstvá
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
3 3 polévkové lžíce švestkových povidel Povidla
2 2 polévkové lžíce octa basamico Ocet lihový
kousek kousek másla Máslo kravské
cca 100 ml 100 ml velmi silného vývaru nebo kvalitní gelový bujón Vývar hovězí 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.