Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí trochu jinak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 7. 2010 21:32

Suroviny

Porce: Podle hladu a strávníků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 112 kJ / 505 kcal
Bílkoviny8,38 g
Tuky1,17 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy77,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Byť se to může někomu zdát trochu ujeté, tak než mě ukamenujete, nejdřív vyzkoušejte. Zatím to mělo všude úspěch. Tak nevím jak tady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

25. 11. 2017 12:41

casino: no a co hrst sušených brusinek nebo ještě lépe lžícu brusinkového kompotu/sterilovaných brusinek

spagetka spagetka

24. 11. 2013 12:44

casino: já bych byla pro zlatou střední cestu a dala víno ne za 20,- ani za 150,-, ale tak v rozmezí 50 - 60,-. ;-);-)

casino

24. 11. 2013 12:38

spagetka:
Vím, bude to znít kacířsky, ale kdysi jsem udělal pokus:
Paralelně jsem uvařil cosi na krabicáku za dvacku a totéž na víně asi za 150,- Zatímco rozdíl v barvě byl znatelný (kartonové jídlo bylo jako když se smíchají různobarevné plastelíny), tak chuť hoho "skleněného" jídla byla jen nepatrně lepší, ale rozhodně to neodpovídalo násobně dražšímu vínisku:-//:-D

...a tady u tohoto zeliska bych se nebál přihodit hrst sultánek:yes:

Dajda Dajda

24. 11. 2013 10:36

To není vůbec ujeté. Červené víno dávám do červeného zelí na vylepšení chuti vždycky a jíšku na zahuštění dělám z tuku a v něm rozpuštěného cukru. Ráda používám červené sterilované zelí v pytlíku značky Efko, pokud to můžu napsat. :yes:

alena.kyp alena.kyp

16. 3. 2011 20:42

Na červené kysané zelí jsem se ptala u receptu červené zelí ke kachničce,někdy začátkem února, až teď jsem ho objevila jako náhodný recept. Brzy vyzkouším, kachničku mám v mražáku.

Ivana Ch

6. 7. 2010 05:45

:-p:-p:-p:-)):-K

olca spickova olca spickova

5. 7. 2010 21:37

To zelí vypadá luxusně,jsi šikula!:-pA kde je zbytek oběda?:-)) Tvůj komentář mě vždycky opravdu moc pobaví!Letí bodík!:yes::yes::-D

spagetka spagetka

5. 7. 2010 21:35

Já tě neukamenuju, protože to znám a dělávám. To víno bych volila dnes kvalitnější, dřív jsem použila občas krabici, ale už jsem od té hrůzy, jak správně píšeš, upustila.;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cervene zeli ke kachne červené zelí červené zelí recept příprava červeného zelí červené kysané zelí ke kachně sterilované červené zelí ke kachně červené zelí recepty kysane cervene zeli kysané červené zelí recept recept na červené zelí červené zelí s karamelem sterilované červené zelí recept recept na kysané červené zelí kysané červené zelí recepty červené zelí ke kachně recept červené zelí na karamelu jak připravit červené zelí červene zeli připrava recept na červené zelí ke kachně kysané červené zelí ke kachně

Suroviny: zelí kysané červené, cibule, cukr, víno červené

TopRecepty.cz

Červené zelí trochu jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8M75