Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Japonské Dorayaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 176 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny32,52 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,16 g
Tuky17,72 g
– nasycené4,16 g
– nenasycené8,56 g
–– mononenasycené5,86 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,19 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,86 g
Sůl0,42 g
Sacharidy234,93 g
– cukry143,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru (nejlépe moučka) Cukr bílý 80 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sody Jedlá soda 6 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
1-3 lžičky 1-3 lžičky vody (dle hustoty těsta) Voda 10 ml
jogurt (dle své chuti) Jogurt kravský bílý 3,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.