Nutriční hodnoty (Japonské Dorayaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,16 g |
| Tuky | 17,72 g |
| – nasycené | 4,16 g |
| – nenasycené | 8,56 g |
| –– mononenasycené | 5,86 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 234,93 g |
| – cukry | 143,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 80 g 80 g cukru (nejlépe moučka) | Cukr bílý | 80 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sody | Jedlá soda | 6 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 1-3 lžičky 1-3 lžičky vody (dle hustoty těsta) | Voda | 10 ml |
| jogurt (dle své chuti) | Jogurt kravský bílý 3,5% |