Nutriční hodnoty (Pašta i fažol - Fazole s těstovinami (Chorvatsko))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 528 kJ / 3 472 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 127,55 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 124,05 g | 
| Tuky | 134,45 g | 
| – nasycené | 46,28 g | 
| – nenasycené | 84,01 g | 
| –– mononenasycené | 64,52 g | 
| –– polynenasycené | 19,49 g | 
| ––– omega 3 | 3,96 g | 
| Vláknina | 85,71 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,63 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 397,10 g | 
| – cukry | 18,61 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 25 dkg 25 dkg krátkých těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g | 
| 40 dkg 40 dkg fazolí | Fazole bílé | 400 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml | 
| 10 dkg 10 dkg suché slaniny | Špek | 100 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| černé koření | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| list list petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| list list celeru | Celer bulva čerstvá | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g | 
 
	