Nutriční hodnoty (Křenová krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 466 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
| Tuky | 18,64 g |
| – nasycené | 4,05 g |
| – nenasycené | 10,03 g |
| –– mononenasycené | 7,47 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 2,28 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 691 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 23,20 g |
| – cukry | 2,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| plátky plátky krkovice lehce rozklepané | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce křenu | Křen čerstvý | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| jarní cibulka pokrájená na kolečka kolečka | Cibulka jarní čerstvá |