Nutriční hodnoty (Klobásové rizoto (home-made))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,55 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 57,17 g | 
| – nasycené | 36,16 g | 
| – nenasycené | 20,46 g | 
| –– mononenasycené | 15,43 g | 
| –– polynenasycené | 5,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 4,60 g | 
| Cholesterol | 168 mg | 
| Sodík | 663 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 9,90 g | 
| – cukry | 4,60 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 klobása (jakákoliv, hlavně suchá) | Klobása | |
| 1 balení 1 balení rýže (4x sáček) Lagris je ideální | Rýže bílá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 nožičky 2 nožičky obyčejného párku (s vysokým obsahem masa bez soji a lepku) | Párek vepřový | 80 g | 
| 1 1 vepřová konzerva Hamé | Vepřové maso sterilované | |
| 1 1 hrášek v konzervě Bonduelle | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1 1 kukuřice v konzervě Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | |
| 50 g 50 g másla (kostka) | Máslo kravské | 50 g | 
| cca 150 - 300 cca 150 - 300 g sýru (Gouda nebo Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |