Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 638 kJ /
3 738 kcal
Bílkoviny87,10 g
– z toho živočišné bílkoviny51,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,88 g
Tuky226,02 g
– nasycené83,30 g
– nenasycené122,30 g
–– mononenasycené81,37 g
–– polynenasycené40,93 g
––– omega 38,45 g
Vláknina26,35 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 615 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy325,60 g
– cukry142,00 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL vody Voda 72 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
150 g 150 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 150 g
220 g 220 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 220 g
100 g 100 g kokosu Kokos strouhaný 100 g
130 g 130 g třtinového cukru Cukr třtinový 130 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 PL 3 PL máku Mák modrý 45 g
2-3 PL 2-3 PL kaštanového krému
jahody nebo jiné ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.