Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 638 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,88 g |
Tuky | 226,02 g |
– nasycené | 83,30 g |
– nenasycené | 122,30 g |
–– mononenasycené | 81,37 g |
–– polynenasycené | 40,93 g |
––– omega 3 | 8,45 g |
Vláknina | 26,35 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 325,60 g |
– cukry | 142,00 g |
––– laktóza | 5,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 PL 4 PL vody | Voda | 72 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
150 g 150 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g |
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
100 g 100 g kokosu | Kokos strouhaný | 100 g |
130 g 130 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 130 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 PL 3 PL máku | Mák modrý | 45 g |
2-3 PL 2-3 PL kaštanového krému | ||
jahody nebo jiné ovoce | Jahody čerstvé |