Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slanac - slaný rohlík z Chorvatska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 333 kJ /
2 470 kcal
Bílkoviny65,75 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,15 g
Tuky64,40 g
– nasycené18,38 g
– nenasycené41,49 g
–– mononenasycené27,77 g
–– polynenasycené13,72 g
––– omega 33,32 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 6,49 g
Sůl16,20 g
Sacharidy398,30 g
– cukry35,50 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 400 g
100 g 100 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
20 g 20 g čerstvé droždí Droždí pekařské lisované 20 g
3 lžíce 3 lžíce olej Olej řepkový 33 ml
200 g 200 g kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
250 ml 250 ml vlažná voda Voda 250 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce bramborového škrobu (kukuřičného) Bramborový škrob 15 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.