Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 549 kJ /
1 804 kcal
Bílkoviny21,08 g
– z toho živočišné bílkoviny7,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,12 g
Tuky139,74 g
– nasycené75,04 g
– nenasycené61,42 g
–– mononenasycené52,15 g
–– polynenasycené9,27 g
––– omega 30,31 g
Vláknina22,64 g
Cholesterol 219 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,60 g
Sacharidy105,47 g
– cukry49,23 g
––– laktóza6,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 - 600 400 - 600 g hovězího masa (4 plátky po 100-150 g) Hovězí kýta
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g farmářské slaniny vcelku Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
3 lžíce 3 lžíce zavařených brusinek Brusinky zavařené 45 g
3 lžíce 3 lžíce Halali (sterilované zeleniny) Halali
mletý černý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky mletého nového koření Nové koření mleté 10 g
1 lžíce 1 lžíce celého jalovce Jalovec sušený
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
6 6 velkých brambor Brambor zimní 300 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
100-150 ml 100-150 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce másla Máslo kravské 25 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.