Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký reveňovo - jablečný koláč s mandlovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 163 kJ /
6 970 kcal
Bílkoviny142,60 g
– z toho živočišné bílkoviny42,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny100,25 g
Tuky254,33 g
– nasycené65,24 g
– nenasycené176,23 g
–– mononenasycené122,35 g
–– polynenasycené53,88 g
––– omega 310,82 g
Vláknina55,25 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 800 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy1 000,09 g
– cukry372,89 g
––– laktóza20,89 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g reveně Rebarbora čerstvá 500 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku podmáslí (kefíru) Podmáslí 375 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
kaštanová marmeláda
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
50 g 50 g mandlových plátků Mandle loupané 50 g
50 g 50 g třtinového cukru (nebo cukru krupice) Cukr třtinový 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.