Nutriční hodnoty (Lehký reveňovo - jablečný koláč s mandlovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 163 kJ / 6 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 100,25 g |
Tuky | 254,33 g |
– nasycené | 65,24 g |
– nenasycené | 176,23 g |
–– mononenasycené | 122,35 g |
–– polynenasycené | 53,88 g |
––– omega 3 | 10,82 g |
Vláknina | 55,25 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 1 000,09 g |
– cukry | 372,89 g |
––– laktóza | 20,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g reveně | Rebarbora čerstvá | 500 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku podmáslí (kefíru) | Podmáslí | 375 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
kaštanová marmeláda | ||
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
50 g 50 g mandlových plátků | Mandle loupané | 50 g |
50 g 50 g třtinového cukru (nebo cukru krupice) | Cukr třtinový | 50 g |