Nutriční hodnoty (Tuňákový zdravý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 553 kJ / 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 1,33 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,05 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 17,00 g |
| – cukry | 14,72 g |
| ––– laktóza | 2,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tuňák ve vlastní štávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 100 g 100 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 100 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5-10 dkg 5-10 dkg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 75 g |
| kukuřice ve slaném nálevu | Kukuřice sterilovaná | |
| 8 ks 8 ks cherry rajčátka | Rajčata cherry | 240 g |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |