Nutriční hodnoty (Tuňákový zdravý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 553 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 1,33 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 14,72 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tuňák ve vlastní štávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
100 g 100 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 100 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
5-10 dkg 5-10 dkg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 75 g |
kukuřice ve slaném nálevu | Kukuřice sterilovaná | |
8 ks 8 ks cherry rajčátka | Rajčata cherry | 240 g |
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |