Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie857 kJ /
205 kcal
Bílkoviny11,93 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky3,19 g
– nasycené1,50 g
– nenasycené1,16 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy28,97 g
– cukry27,09 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
200 g 200 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.