Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 857 kJ / 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 3,19 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 1,16 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 0,61 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 6,32 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 28,97 g |
| – cukry | 27,09 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská |