Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 857 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 3,19 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 1,16 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 28,97 g |
– cukry | 27,09 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
sůl | Sůl mořská |