Nutriční hodnoty (Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 106 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,79 g |
Tuky | 3,05 g |
– nasycené | 1,53 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,90 g |
– cukry | 28,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 cm 4 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
1-2 1-2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
1 lžička 1 lžička podrceného hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky strouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek mletý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička drceného pepře | Pepř černý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce sladového octa | Ocet lihový | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 45 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |