Nutriční hodnoty (Nudličky na ratatouille a červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 880 kJ / 1 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 75,39 g |
| – nasycené | 12,72 g |
| – nenasycené | 56,79 g |
| –– mononenasycené | 49,19 g |
| –– polynenasycené | 7,61 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 17,21 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kotlet nebo kýty (kotlety) nakrájené na nudličky | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
| 2 2 veké cibule (nakrájené na menší kostičky) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 300 - 400 ml 300 - 400 ml hotového ratatouille (rozmixovat tyčovým mixérem) | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| hovězí vývar na podlévání, případně voda | Vývar hovězí |