Nutriční hodnoty (Panenčiny medailonky v houbové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 911 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 45,97 g |
– nasycené | 23,28 g |
– nenasycené | 17,42 g |
–– mononenasycené | 15,39 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 28,88 g |
– cukry | 12,88 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velký bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 hrsti 2 hrsti mražených hub | Hřib mražený | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
vývar k podlití (nebo voda, podle potřeby) | Vývar masový | |
200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
trocha trocha kopru | Kopr nať čerstvý | |
trocha trocha petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
houbové koření | Provensálské koření |