Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenčiny medailonky v houbové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 911 kJ /
935 kcal
Bílkoviny100,15 g
– z toho živočišné bílkoviny96,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky45,97 g
– nasycené23,28 g
– nenasycené17,42 g
–– mononenasycené15,39 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,33 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy28,88 g
– cukry12,88 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové panenky Vepřová panenka 400 g
olej na smažení Olej řepkový
1 1 velký bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 hrsti 2 hrsti mražených hub Hřib mražený
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
250-300 ml 250-300 ml vývaru k podlití (nebo vody) Vývar masový 275 ml
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 7.5 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
houbové koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.