Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bigos pana Tadeusza)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 399 kJ /
4 159 kcal
Bílkoviny457,81 g
– z toho živočišné bílkoviny413,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,55 g
Tuky165,34 g
– nasycené60,68 g
– nenasycené82,71 g
–– mononenasycené61,69 g
–– polynenasycené21,02 g
––– omega 30,92 g
Vláknina82,10 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 17,21 g
Sůl41,50 g
Sacharidy142,03 g
– cukry98,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 1500 g
1 kg 1 kg hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
1,5 kg 1,5 kg hovězího masa (vepřové, drůbeží, králičí) Hovězí kýta 1500 g
0,2 kg 0,2 kg klobásy Klobása 200.00000298023224 g
0,3 kg 0,3 kg uzeného boku Vepřový bok uzený 300.00001192092896 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
10 10 sušených švestek Švestky sušené
1 1 dívčí hrst sušených hub Houby sušené směs
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
0,2 l 0,2 l červeného vína Víno červené suché 200.00000298023224 ml
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
4 4 vavřínové listy Bobkový list sušený
8 kuličky 8 kuličky jalovce Jalovec sušený
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.