Nutriční hodnoty (Bigos pana Tadeusza)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 399 kJ / 4 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 457,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 413,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,55 g |
Tuky | 165,34 g |
– nasycené | 60,68 g |
– nenasycené | 82,71 g |
–– mononenasycené | 61,69 g |
–– polynenasycené | 21,02 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 82,10 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 17,21 g |
Sůl | 41,50 g |
Sacharidy | 142,03 g |
– cukry | 98,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1500 g |
1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
1,5 kg 1,5 kg hovězího masa (vepřové, drůbeží, králičí) | Hovězí kýta | 1500 g |
0,2 kg 0,2 kg klobásy | Klobása | 200.00000298023224 g |
0,3 kg 0,3 kg uzeného boku | Vepřový bok uzený | 300.00001192092896 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
10 10 sušených švestek | Švestky sušené | |
1 1 dívčí hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
0,2 l 0,2 l červeného vína | Víno červené suché | 200.00000298023224 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
4 4 vavřínové listy | Bobkový list sušený | |
8 kuličky 8 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |