Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s vajíčkem a bylinkovou bagetkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 046 kJ /
728 kcal
Bílkoviny71,53 g
– z toho živočišné bílkoviny66,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,49 g
Tuky31,94 g
– nasycené8,33 g
– nenasycené16,51 g
–– mononenasycené11,52 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 923 mg
Sodík 2,05 g
Sůl4,63 g
Sacharidy34,80 g
– cukry24,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
3 3 uvařená vajíčka Vejce slepičí 210 g
20 dkg 20 dkg šunky v celku Šunka vepřová vařená 200 g
majonéza Majonéza
sůl Sůl mořská
podravka Kořenící směs sypká
pepř Pepř černý
2 2 světlé bagety (nebo 1 veka) Bageta pšeničná
kousek kousek másla Máslo kravské
kadeřavá petrželka Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.