Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-smetanové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 306 kJ /
2 224 kcal
Bílkoviny77,02 g
– z toho živočišné bílkoviny60,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,26 g
Tuky55,84 g
– nasycené13,38 g
– nenasycené26,22 g
–– mononenasycené19,88 g
–– polynenasycené6,34 g
––– omega 30,34 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 702 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy351,10 g
– cukry217,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
210 g 210 g cukru krupice Cukr bílý 210 g
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
500 ml 500 ml vody (nebo šťávy z kompotu) Voda 500 ml
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) Puding v prášku
1 1 práškový instantní ovocný nápoj
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
jahody (nebo jiné ovoce) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.