Nutriční hodnoty (Jahodovo-smetanové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 306 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,26 g |
| Tuky | 55,84 g |
| – nasycené | 13,38 g |
| – nenasycené | 26,22 g |
| –– mononenasycené | 19,88 g |
| –– polynenasycené | 6,34 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 702 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 351,10 g |
| – cukry | 217,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 210 g 210 g cukru krupice | Cukr bílý | 210 g |
| 140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
| 400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 500 ml 500 ml vody (nebo šťávy z kompotu) | Voda | 500 ml |
| 1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
| 1 1 práškový instantní ovocný nápoj | ||
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| jahody (nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé |