Nutriční hodnoty (Jahodovo-smetanové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 306 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,26 g |
Tuky | 55,84 g |
– nasycené | 13,38 g |
– nenasycené | 26,22 g |
–– mononenasycené | 19,88 g |
–– polynenasycené | 6,34 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 351,10 g |
– cukry | 217,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
210 g 210 g cukru krupice | Cukr bílý | 210 g |
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
500 ml 500 ml vody (nebo šťávy z kompotu) | Voda | 500 ml |
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
1 1 práškový instantní ovocný nápoj | ||
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
jahody (nebo jiné ovoce) | Jahody čerstvé |