Nutriční hodnoty (Vepřové kousky dušené v bylinkách a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 830 kJ / 1 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,72 g |
| Tuky | 53,04 g |
| – nasycené | 20,17 g |
| – nenasycené | 27,03 g |
| –– mononenasycené | 21,55 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 32,51 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 796 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 42,14 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 klínek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 5 snítek 5 snítek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1-2 lístky 1-2 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 2 lístky 2 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |