Nutriční hodnoty (Brambory na paprice jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,28 g |
| Tuky | 2,07 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 38,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 256,30 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor (v šlupce uvařených) | Brambor zimní | 1500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |