Nutriční hodnoty (Kanec "Asiat")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 121 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,67 g |
| Tuky | 2,43 g |
| – nasycené | 0,94 g |
| – nenasycené | 1,39 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 33,80 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 151,13 g |
| – cukry | 62,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kančí kýta cca 500 g | Kanec kýta | |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 PL 2 PL ústřicové omáčky nebo hoisin omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
| 1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 3 PL 3 PL rýžového vína nebo suchého cherry | Rýžové víno | 45 ml |
| 2 KL 2 KL rýžového octa (neměla jsem, použila jsem balsamico) | Ocet rýžový | 10 ml |
| 2 KL 2 KL nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
| 3 3 nastrouhané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 1 KL 1 KL drceného chilli (můžeme použít i čerstvé feferonky) | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 1 KL 1 KL tandoori masala | Tandoori masala | 5 g |
| 1 PL 1 PL škrobu na zahuštění | Bramborový škrob | 15 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |