Nutriční hodnoty (Zeleninové sabdží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 699 kJ / 406 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,56 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,03 g |
| – nenasycené | 5,49 g |
| –– mononenasycené | 3,75 g |
| –– polynenasycené | 1,74 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 24,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 65,65 g |
| – cukry | 14,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| pár pár žampionů | Žampion čerstvý | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| 1/4 1/4 bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 cibule (malá) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 rajčata (nebo 2 lžičky rajčatového protlaku) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce indického kari | Kari | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička chilli (drceného nebo čerstvá chilli paprička) | Chilli paprička sušená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička celé hnědé hořčice (nemusí být) | Hořčice plnotučná | 5 g |
| olej (v Indii se používá Ghí) | Olej řepkový |