Nutriční hodnoty (Balkánská čorba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 063 kJ / 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 54,15 g |
– nasycené | 19,87 g |
– nenasycené | 32,86 g |
–– mononenasycené | 18,91 g |
–– polynenasycené | 13,96 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 18,45 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 81,50 g |
– cukry | 31,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 dkg 15 dkg uzeniny | Párek vepřový | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření mleté | Nové koření mleté | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
Masox | Bujón hovězí | |
ocet | Ocet lihový | |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |