Nutriční hodnoty (Pikantní krevety v kokosovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 278 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 5,14 g |
| – nasycené | 1,04 g |
| – nenasycené | 3,04 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 3,24 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 3,88 g |
| Sůl | 9,75 g |
| Sacharidy | 21,03 g |
| – cukry | 9,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krevet | Krevety loupané | 500 g |
| 5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 75 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce teriyaki omáčky | Teriyaki omáčka | 30 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| trocha trocha citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 6 g |
| 150 ml 150 ml kokosového krému | ||
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| avokádový olej | Olej řepkový | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |