Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo - květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 855 kJ /
443 kcal
Bílkoviny20,16 g
– z toho živočišné bílkoviny13,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky28,09 g
– nasycené13,44 g
– nenasycené11,06 g
–– mononenasycené9,44 g
–– polynenasycené1,63 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy22,21 g
– cukry7,86 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jarní cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
1/2 hlávky 1/2 hlávky větší kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
1 1 menší květák (rozebraný na růžičky) Květák čerstvý
2 lžice 2 lžice másla Máslo kravské 20 g
1 - 2 1 - 2 vejce Vejce slepičí 105 g
1,5 l 1,5 l vody nebo vývaru Voda 1500 ml
sekaná petrželka nebo libeček Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
muškátový květ Muškát květ sušený
špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.