Nutriční hodnoty (Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 206,84 g |
– nasycené | 72,69 g |
– nenasycené | 98,61 g |
–– mononenasycené | 81,55 g |
–– polynenasycené | 17,06 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 786 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 18,63 g |
– cukry | 8,76 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g umletého libovějšího bůčku | Vepřový bok | 500 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 malá kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
1/2 1/2 listový špenát mražený(protlak) | Špenát mražený | |
1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 kávová lžička uzené červené papriky | Paprika uzená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
6 6 tenkých koleček trvanlivé kvalitní uzeniny nebo plátky uzeného masa | Párek vepřový | |
150 g 150 g gorgonzoly nebo Nivy | Gorgonzola | 150 g |
1 1 polévková lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |