Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 061 kJ /
2 405 kcal
Bílkoviny116,66 g
– z toho živočišné bílkoviny114,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky206,84 g
– nasycené72,69 g
– nenasycené98,61 g
–– mononenasycené81,55 g
–– polynenasycené17,06 g
––– omega 31,10 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 1,35 g
Sůl0,94 g
Sacharidy18,63 g
– cukry8,76 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g umletého libovějšího bůčku Vepřový bok 500 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 malá kapusta Kapusta hlávková čerstvá
1/2 1/2 listový špenát mražený(protlak) Špenát mražený
1 1 jarní cibulka s natí Cibulka jarní čerstvá
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 kávová lžička uzené červené papriky Paprika uzená
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
6 6 tenkých koleček trvanlivé kvalitní uzeniny nebo plátky uzeného masa Párek vepřový
150 g 150 g gorgonzoly nebo Nivy Gorgonzola 150 g
1 1 polévková lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.