Nutriční hodnoty (Purkmistrův měšec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 236,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 174,80 g |
| – nasycené | 91,42 g |
| – nenasycené | 74,32 g |
| –– mononenasycené | 41,39 g |
| –– polynenasycené | 32,93 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 13,52 g |
| Cholesterol | 644 mg |
| Sodík | 15,58 g |
| Sůl | 41,32 g |
| Sacharidy | 100,50 g |
| – cukry | 10,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 4 dcl 4 dcl bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 400 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| Trocha Trocha oleje | Olej řepkový | |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 100 g 100 g tenkých párků | Párek vepřový | 100 g |
| 1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |