Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
| Tuky | 18,47 g |
| – nasycené | 11,04 g |
| – nenasycené | 7,24 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 22,45 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,61 g |
| – cukry | 13,71 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g čerstvých fazolových lusků (nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 2 hrsti 2 hrsti lišek | Liška obecná čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |