Nutriční hodnoty (Teplý fazolkový salát s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 18,47 g |
– nasycené | 11,04 g |
– nenasycené | 7,24 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,61 g |
– cukry | 13,71 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g čerstvých fazolových lusků (nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 400 g |
2 hrsti 2 hrsti lišek | Liška obecná čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |