Nutriční hodnoty (Amur s bylinkami a grilovanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 966 kJ / 1 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 40,80 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 19,00 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 129,60 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg amura | Amur filet | 1000 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| citronový tymián čerstvý | Tymián sušený | |
| krystalická sůl | Sůl mořská | |
| 800 g 800 g menších brambor | Brambor zimní | 800 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| máslo | Máslo kravské | |
| kůže ze slaniny | Špek |