Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát s lečem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 764 kJ /
4 007 kcal
Bílkoviny214,43 g
– z toho živočišné bílkoviny90,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny123,78 g
Tuky196,97 g
– nasycené42,14 g
– nenasycené138,25 g
–– mononenasycené94,17 g
–– polynenasycené44,08 g
––– omega 39,03 g
Vláknina102,40 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 3,66 g
Sůl8,70 g
Sacharidy294,05 g
– cukry29,15 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uvařené suché fazole Fazole bílé 500 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
kečup Kečup sladký
Worcesterová omáčka Worcestrová omáčka
1 1 velké lečo Zelenina směs sterilovaná
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
5 5 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 350 g
100 g 100 g hrášku Hrášek zelený 100 g
3 3 sterilizované kapie Paprika červená sterilovaná
150 g 150 g měkkého salámu Měkký salám 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.