Nutriční hodnoty (Fazolový salát s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 764 kJ / 4 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 123,78 g |
| Tuky | 196,97 g |
| – nasycené | 42,14 g |
| – nenasycené | 138,25 g |
| –– mononenasycené | 94,17 g |
| –– polynenasycené | 44,08 g |
| ––– omega 3 | 9,03 g |
| Vláknina | 102,40 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 3,66 g |
| Sůl | 8,70 g |
| Sacharidy | 294,05 g |
| – cukry | 29,15 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uvařené suché fazole | Fazole bílé | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| kečup | Kečup sladký | |
| Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| 1 1 velké lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
| 3 3 sterilizované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |