Nutriční hodnoty (Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 31,40 g |
| – nasycené | 8,57 g |
| – nenasycené | 21,89 g |
| –– mononenasycené | 18,79 g |
| –– polynenasycené | 3,09 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 7,12 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 16,69 g |
| – cukry | 3,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hejka (mořská štika) | Hejk filet | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| bílé víno | Víno bílé suché | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 stonků 5 stonků čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské |