Nutriční hodnoty (Třešňová marmeláda s vanilkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 884 kJ / 928 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g | 
| Tuky | 4,00 g | 
| – nasycené | 0,70 g | 
| – nenasycené | 1,80 g | 
| –– mononenasycené | 0,80 g | 
| –– polynenasycené | 1,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,50 g | 
| Vláknina | 20,00 g | 
| Cholesterol | 20 mg | 
| Sodík | 122 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 186,50 g | 
| – cukry | 178,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 1000 g | 
| 5 lžic 5 lžic třtinového cukru | Cukr třtinový | 60 g | 
| 1 balení 1 balení gelfix 3:1 | Želatina cukrářská | 20 g | 
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky |