Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 298 kJ / 1 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 260,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 253,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,30 g |
| Tuky | 20,04 g |
| – nasycené | 5,03 g |
| – nenasycené | 10,92 g |
| –– mononenasycené | 7,33 g |
| –– polynenasycené | 3,59 g |
| ––– omega 3 | 2,02 g |
| Vláknina | 7,36 g |
| Cholesterol | 837 mg |
| Sodík | 2,48 g |
| Sůl | 5,88 g |
| Sacharidy | 66,90 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí prsa 3 ks 3 ks | Kuře prso | 1050 g |
| vejce 1 1 | Vejce slepičí | 70 g |
| solamyl 2 lžíce 2 lžíce | Bramborový škrob | 30 g |
| sójová omáčka 2 lžíce 2 lžíce | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| balsamikový ocet 1 lžíce 1 lžíce | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majonéza | Majonéza | |
| těstoviny (nejlepší jsou vrtule nebo mašličky) | Těstoviny pšeničné | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| rajčata 2 ks 2 ks | Rajče červené čerstvé | 160 g |
| čerstvá paprika 2 ks 2 ks | Paprika červená čerstvá | 300 g |