Nutriční hodnoty (Caponata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 147 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 1,10 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 56,24 g |
| – cukry | 43,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední lilky | Lilek čerstvý | |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4-5 4-5 oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 2 lžíce 2 lžíce kapary | Kapary | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 22.5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |