

Rizogalo
Suroviny asi 5-6
- 1 hrnek rýže
- 1,5 hrnku vody
- 1 litr mléka
- celá skořice
- vanilkový cukr nebo vanilka
- 1/2 hrnku moučkového cukru
Postup přípravy receptu
Klasická rýžová kaše, ale dáme vyvařit celou skořici a poté sypeme mletou skořicí.
Je to řecký recept. Dobrou chuť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rizogalo
-
Ryzovou kasi jsem nikdy nejedla,tudiz ani nedelala. Chtela jsem ji udelat synkovi,ale tento recept je fakt naprd.
Popis pro nas zacatecnice uplne k nicemu
-
Já vařím už štyřicet let. Jsem již babička, ale tenhle recept je i pro mě nedostačující. Buď sem chci dát recept pro druhé a potom nejsem líná a napíšu ho i s přípravou a podáváním celý a nebo sem nedávám nic. Tenhle recept je k ničemu.
-
Tak teď si představte, že tohle by chtěla uvařit začínající kuchařka. To prostě NEJDE
Tenhle recept je nerecept a kdyby tu nebyl, nic by se nestalo.
-
Klasická rýžová kaše. . . no jo, ale já jí nikdy nevařila, takže pro mně je postup naprosto nedostačující. Takže jdu hledat jinam, protože když něco neznám a nikdy jsem to nevařila, potřebuju to trošku podrobněji.
-
-
Je to vlastně klasika, je fakt, že dávám mletou skořici, celá bude aromatičtější. jen nedávám vodu, jen mléko, ale proč ne. U nás se takovéto kaše jedí po kilech