Rizogalo

Sladká jídla Doba přípravy: 50 min 6 názorů

Sladká jídla Doba přípravy: 50 min 6 názorů

Suroviny asi 5-6

1 hrnek rýže
1,5 hrnku vody
1 litr mléka
celá skořice
vanilkový cukr nebo vanilka
1/2 hrnku moučkového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Klasická rýžová kaše, ale dáme vyvařit celou skořici a poté sypeme mletou skořicí.

  2. Je to řecký recept. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu Rizogalo

  • pazderka83 pazderka83

    Ryzovou kasi jsem nikdy nejedla,tudiz ani nedelala. Chtela jsem ji udelat synkovi,ale tento recept je fakt naprd. :no: Popis pro nas zacatecnice uplne k nicemu :-!

    Odpovědět

  • Libuše Libuše(neregistrovaný)

    Já vařím už štyřicet let. Jsem již babička, ale tenhle recept je i pro mě nedostačující. Buď sem chci dát recept pro druhé a potom nejsem líná a napíšu ho i s přípravou a podáváním celý a nebo sem nedávám nic. Tenhle recept je k ničemu.:-O:no:

    Odpovědět

  • leona leona(neregistrovaná)

    Tak teď si představte, že tohle by chtěla uvařit začínající kuchařka. To prostě NEJDE:no: Tenhle recept je nerecept a kdyby tu nebyl, nic by se nestalo.:-K

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Klasická rýžová kaše. . . no jo, ale já jí nikdy nevařila, takže pro mně je postup naprosto nedostačující. Takže jdu hledat jinam, protože když něco neznám a nikdy jsem to nevařila, potřebuju to trošku podrobněji. :-//

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • spagetka spagetka

    Je to vlastně klasika, je fakt, že dávám mletou skořici, celá bude aromatičtější. jen nedávám vodu, jen mléko, ale proč ne. U nás se takovéto kaše jedí po kilech :-D:-D:-D:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: ryze karolina ryzogalo recept rýžová kaše z domácí pekárny recky dobrou chut řecký pokrm - rýžová kaše recept skořice celá recept řecké recepty ryzogalo rizogalo řecké recepty rýžová kaše pul litru mleka recepty s celou skořicí řecký vrstvený koláč recka ryzova kase rýžová kaše recka řecké moučníky řecký moučník hrnickova kucharka ryzova kase top recepty rýžová kaše celá skořice ve vaření