Nutriční hodnoty (Bublanina se skořicovou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 842 kJ / 3 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,15 g |
| Tuky | 133,24 g |
| – nasycené | 20,13 g |
| – nenasycené | 101,05 g |
| –– mononenasycené | 33,70 g |
| –– polynenasycené | 67,35 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 11,75 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 413 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 511,30 g |
| – cukry | 257,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 1 1 talíř nakrájené dýně | Dýně čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |