Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňský květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 581 kJ /
2 529 kcal
Bílkoviny142,92 g
– z toho živočišné bílkoviny126,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,26 g
Tuky152,61 g
– nasycené47,38 g
– nenasycené96,82 g
–– mononenasycené73,06 g
–– polynenasycené23,76 g
––– omega 34,19 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 2,40 g
Sůl5,70 g
Sacharidy135,63 g
– cukry49,70 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 malý květák Květák čerstvý
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
pepř Pepř černý
8 lístků 8 lístků bazalky Bazalka čerstvá
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
200 g 200 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.