Nutriční hodnoty (Bramborový salát se šruchou a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 28,87 g |
– nasycené | 18,01 g |
– nenasycené | 9,11 g |
–– mononenasycené | 7,93 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 54,80 g |
– cukry | 22,30 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 velká hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g zakysané smetany (nebo jogurtu) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citron | Citrón čerstvý |