Nutriční hodnoty (Bramborový salát se šruchou a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 28,87 g |
| – nasycené | 18,01 g |
| – nenasycené | 9,11 g |
| –– mononenasycené | 7,93 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 54,80 g |
| – cukry | 22,30 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 1 velká hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany (nebo jogurtu) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citron | Citrón čerstvý |