Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát se šruchou a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 414 kJ /
577 kcal
Bílkoviny16,38 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky28,87 g
– nasycené18,01 g
– nenasycené9,11 g
–– mononenasycené7,93 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,27 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy54,80 g
– cukry22,30 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
200 g 200 g fazolkových lusků Fazolky čerstvé 200 g
1 1 velká hrst šruchy zelné Šrucha zelná čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g zakysané smetany (nebo jogurtu) Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.