Nutriční hodnoty (Brokolicová panvica)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 193 kJ / 1 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,98 g |
| Tuky | 108,55 g |
| – nasycené | 46,77 g |
| – nenasycené | 53,51 g |
| –– mononenasycené | 44,53 g |
| –– polynenasycené | 8,98 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 29,10 g |
| Cholesterol | 847 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 55,90 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice (já dávám i malou brokoli a malý květák) | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 3-5 3-5 ve slupce - uvařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| Vegeta (nedávám) | Kořenící směs sypká | |
| sušená paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý |