Nutriční hodnoty (Křupavý pstruh s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 416 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 73,56 g |
– nasycené | 13,93 g |
– nenasycené | 52,13 g |
–– mononenasycené | 33,80 g |
–– polynenasycené | 18,33 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 5,76 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks pstruha | Pstruh | 500 g |
1 PL 1 PL nastrouhané limetkové kůry | Limetková kúra čerstvá | |
30 ml 30 ml olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 PL 1 PL nasekaných mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
kouřová sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |