Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý pstruh s mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 416 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny90,90 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky73,56 g
– nasycené13,93 g
– nenasycené52,13 g
–– mononenasycené33,80 g
–– polynenasycené18,33 g
––– omega 31,03 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy5,76 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks pstruha Pstruh 500 g
1 PL 1 PL nastrouhané limetkové kůry Limetková kúra čerstvá
30 ml 30 ml olivového oleje Olej olivový 30 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 PL 1 PL nasekaných mátových lístků Máta peprná list čerstvá 15 g
kouřová sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.