Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené hovězí na šalvějové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 473 kJ /
2 264 kcal
Bílkoviny233,02 g
– z toho živočišné bílkoviny227,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,67 g
Tuky125,69 g
– nasycené67,84 g
– nenasycené54,35 g
–– mononenasycené44,51 g
–– polynenasycené9,84 g
––– omega 30,61 g
Vláknina20,82 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 672 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy30,73 g
– cukry14,06 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 PL 2 PL nasekané šalvěje Šalvěj čerstvá 30 g
1 PL 1 PL nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
60 g 60 g sádla Sádlo vepřové 60 g
1 PL 1 PL rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 15 g
5 PL 5 PL bílého vína Víno bílé suché 75 ml
150 ml 150 ml šlehačky Šlehačka 35% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.