Nutriční hodnoty (Pečené hovězí na šalvějové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 473 kJ / 2 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 227,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,67 g |
Tuky | 125,69 g |
– nasycené | 67,84 g |
– nenasycené | 54,35 g |
–– mononenasycené | 44,51 g |
–– polynenasycené | 9,84 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 20,82 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 30,73 g |
– cukry | 14,06 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 PL 2 PL nasekané šalvěje | Šalvěj čerstvá | 30 g |
1 PL 1 PL nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
1 PL 1 PL rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 15 g |
5 PL 5 PL bílého vína | Víno bílé suché | 75 ml |
150 ml 150 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |