Nutriční hodnoty (Vepřové vindaloo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 480 kJ / 2 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,92 g |
| Tuky | 172,66 g |
| – nasycené | 15,75 g |
| – nenasycené | 144,80 g |
| –– mononenasycené | 103,88 g |
| –– polynenasycené | 40,92 g |
| ––– omega 3 | 12,40 g |
| Vláknina | 26,30 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 61,23 g |
| – cukry | 40,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 150 ml 150 ml rostliného oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
| 1 1 červená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 500 g 500 g nakládaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 2 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 kávová lžička mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | |
| 1/4 1/4 kávová lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 2 2 polévková lžíce hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | |
| 1 1 polévková lžíce celého koriandru | Koriandr semena | |
| 1 1 polévková lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | |
| 2 2 kávové lžičky Garam masala | Garam masala | |
| 1/4 1/4 kávové lžičky Cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| 3 3 polévkové lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | |
| 1 1 kávová lžička cukru | Cukr bílý | |
| 1/4 1/4 kávová lžička chilli | Chilli paprička sušená |