Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Party krevety v těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie689 kJ /
165 kcal
Bílkoviny22,30 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky1,40 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené0,84 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy15,40 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vyloupané krevety Krevety loupané 100 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
prášek do pečiva Kypřící prášek
šafrán Šafrán sušený
pivo Pivo světlé 10ᵒ
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.