Nutriční hodnoty (Party krevety v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 689 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 1,40 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,84 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g vyloupané krevety | Krevety loupané | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| šafrán | Šafrán sušený | |
| pivo | Pivo světlé 10ᵒ | |
| olej | Olej řepkový |