Nutriční hodnoty (Zapečená cuketa s kedlubnami a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 679 kJ / 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,53 g |
| Tuky | 19,98 g |
| – nasycené | 12,66 g |
| – nenasycené | 6,44 g |
| –– mononenasycené | 5,70 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 38,45 g |
| – cukry | 23,97 g |
| ––– laktóza | 3,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 středně velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2 2 menší červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 ml 100 ml 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| zelenou petrželku | Petržel nať čerstvá | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |