Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka s květákem a vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 773 kJ / 1 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 82,36 g |
– nasycené | 46,09 g |
– nenasycené | 31,83 g |
–– mononenasycené | 23,58 g |
–– polynenasycené | 8,25 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 59,22 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 litry 2 litry vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 2000 ml |
10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
5 lžic 5 lžic ovesných vloček | Vločky ovesné | 75 g |
1/4 kostky 1/4 kostky másla | Máslo kravské | 62.5 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |