Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka s květákem a vločkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 773 kJ /
1 141 kcal
Bílkoviny36,69 g
– z toho živočišné bílkoviny26,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,90 g
Tuky82,36 g
– nasycené46,09 g
– nenasycené31,83 g
–– mononenasycené23,58 g
–– polynenasycené8,25 g
––– omega 30,99 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 187 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy59,22 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 litry 2 litry vývaru (nebo vody) Vývar masový 2000 ml
10 10 ředkviček Ředkvička čerstvá
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
5 lžic 5 lžic ovesných vloček Vločky ovesné 75 g
1/4 kostky 1/4 kostky másla Máslo kravské 62.5 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.