Nutriční hodnoty (Satrica - tvarohový salát s jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 838 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 27,99 g |
– nasycené | 17,70 g |
– nenasycené | 8,35 g |
–– mononenasycené | 7,50 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 13,22 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 21,40 g |
– cukry | 14,52 g |
––– laktóza | 12,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
200 g 200 g zakysané smetany (nebo kyšky) | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 svazek 1 svazek ředkviček (není nutné) | Ředkvička čerstvá | 110 g |