Nutriční hodnoty (Satrica - tvarohový salát s jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 838 kJ / 439 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 27,99 g |
| – nasycené | 17,70 g |
| – nenasycené | 8,35 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 13,22 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 21,40 g |
| – cukry | 14,52 g |
| ––– laktóza | 12,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany (nebo kyšky) | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček (není nutné) | Ředkvička čerstvá | 110 g |