Nutriční hodnoty (Křehké mandlové lupínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
| Energie | 8 835 kJ / 2 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,95 g |
| Tuky | 66,13 g |
| – nasycené | 15,52 g |
| – nenasycené | 49,02 g |
| –– mononenasycené | 25,57 g |
| –– polynenasycené | 23,45 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 352,32 g |
| – cukry | 320,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g marcipánové hmoty | Fondán | 250 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 40 g 40 g mletých loupaných mandlí | Mandle loupané | 40 g |
| 20 g 20 g mletých lískových oříšků | Lískový ořech mletý | 20 g |
| 50 g 50 g polevy z mléčné čokolády | Čokoláda mléčná 35% | 50 g |
| Zlaté cukrové perly | Margarín |