Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké mandlové lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 40

Energie8 835 kJ /
2 112 kcal
Bílkoviny22,75 g
– z toho živočišné bílkoviny6,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,95 g
Tuky66,13 g
– nasycené15,52 g
– nenasycené49,02 g
–– mononenasycené25,57 g
–– polynenasycené23,45 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy352,32 g
– cukry320,00 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g marcipánové hmoty Fondán 250 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
75 g 75 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
40 g 40 g mletých loupaných mandlí Mandle loupané 40 g
20 g 20 g mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 20 g
50 g 50 g polevy z mléčné čokolády Čokoláda mléčná 35% 50 g
Zlaté cukrové perly Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.