Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta plněná,v marinádě z citrusů pečená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 839 kJ /
2 591 kcal
Bílkoviny398,88 g
– z toho živočišné bílkoviny396,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky95,09 g
– nasycené18,92 g
– nenasycené56,27 g
–– mononenasycené45,36 g
–– polynenasycené10,91 g
––– omega 32,25 g
Vláknina7,21 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 901 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy32,40 g
– cukry25,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1700 g 1700 g vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti 1700 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
350 350 g vepřové kotlety bez kosti - toto množství si uřízneme ze 1700 g kusu Vepřová kotleta bez kosti
100 100 g na drobné kostičky nakrájeného Debrecínského špeku Špek
1 1 najemno nakrájená červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrst 1 hrst nasekaného kerblíku nebo petrželky Kerblík nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml 100% pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 150 ml
50 ml 50 ml pomerančové šťávy na podlévání pečeně Šťáva z pomeranče 50 ml
šťáva z 1 pomeranče Šťáva z pomeranče
najemno nastrouhaná kůra z 1 pomeranče Pomeranč čerstvý
1/2 1/2 citronu - kůra Citrón čerstvý 45 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
na orestování masa silnější plátek plátek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.