Nutriční hodnoty (Zapékaná tykev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 063 kJ / 1 210 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 88,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g | 
| Tuky | 75,56 g | 
| – nasycené | 25,28 g | 
| – nenasycené | 45,28 g | 
| –– mononenasycené | 35,00 g | 
| –– polynenasycené | 10,28 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 19,60 g | 
| Cholesterol | 240 mg | 
| Sodík | 278 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 42,00 g | 
| – cukry | 2,80 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 tekvica (tykev) | ||
| 500 g 500 g mletého mäsa | Vepřový ořez | 500 g | 
| 500 g 500 g zemiakov | ||
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 2 2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 140 g | 
| 1 1 kyslá smotana | ||
| 1 dl 1 dl mlieka | ||
| 3 3 vajcia | ||
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| soľ | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | 
 
	